DAGS ATT TVÄTTA BILEN?

Tvätt från 350 kr

Biltvätt Haninge

Välkommen in till oss!

Hos Bilvårdsmästarna hittar ni några av Storstockholms främsta experter på bilvård av varierande slag. I vårt tjänsteutbud finns en lång rad olika servicetjänster som kan göra att er bil känns som ny igen. Vårt team i Haninge har sällsynt lång erfarenhet av biltvätt och de ser till att matcha servicen mot era önskemål.

Vill du komma i kontakt med vår biltvätt i Haninge?

Ring eller maila till oss redan idag!

Telefon: 08-745 48 40

Email: info@bilvardsmastarna.se

Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa till? I vårt utbud av tjänster hittar ni alltifrån mindre och enklare service till mer helomfattande sådan. När ni vänder er till vår biltvätt i Haninge kan ni räkna med att vi får jobbet gjort, vad ni än önskar att det innebär.

Tvätt

Under åren som aktiva har Bilvårdsmästarna utvecklats och byggt på tjänsteutbudet många gånger. Kärnan i verksamheten är dock oförändrad. Vi levererar biltvätt i Haninge med stort fokus på kvalitet. Det är detta initiativ som fick företaget att köra igång, och det är fortsatt det som vi brinner för!

Nedan kan ni läsa om de olika tjänster vi levererar inom biltvätt i Haninge.

Utvändig biltvätt

Utvändig tvätt är en av de tjänster som vi anlitas mest för. Det tar ungefär 40 minuter att utföra denna service, och det kostar endast 299 kr för er som kund. Detta är ett mycket bra pris, med tanke på de många moment som ingår:

 • Kallavfettning
 • Alkalisk avfettning
 • Schamponering
 • Fälgtvätt
 • Högtrycksspolning
 • Avtorkning
 • Däckglans

Vill du veta mer om Bilvårdsmästarnas mest populära tjänst?

Kontakta vår biltvätt i Haninge idag!

Telefon: 08-745 48 40

Email: info@bilvardsmastarna.se

Invändig biltvätt

Är det insidan som räknas? Om det gäller biltvätt och du frågar teamet på Bilvårdsmästarna i Haninge lyder svaret: Delvis! Utvändig tvätt och invändig tvätt går hand i hand. Länge har utvändig tvätt varit den överlägset vanligaste typen av biltvätt. Nu börjar allt fler människor välja att också se de stora fördelarna med en ren interiör. Många av dessa vänder sig till vår biltvätt i Haninge för en invändig tvätt.

När du tar hjälp av Bilvårdsmästarna i Haninge för invändig biltvätt betalar du 349 kr. Servicen tar ca 40 minuter, och det som ingår är följande:

 • Dammsugning
 • Tryckluftsrengöring av interiör
 • Avtorkning av interiör
 • Tvätt av gummimattor

Ring eller maila till oss och boka tid för invändig tvätt redan idag!

Heltvätt

Heltvätt är en tjänst som går ut på vad namnet antyder. Detta är en helomfattande tjänst inom biltvätt som uppskattas oerhört mycket av våra kunder i Haninge med omnejd. Man kan, lite förenklat, säga att heltvätt är som en kombination av utvändig och invändig tvätt. Samma moment som vid dessa servicetjänster ingår, men även några extra!

När du anlitar vår biltvätt i Haninge för heltvätt betalar du 599 kr för 90 minuters service, inkluderat:

 • Kallavfettning
 • Alkalisk avfettning
 • Schamponering
 • Fälgtvätt
 • Högtrycksspolning
 • Avtorkning
 • Däckglans
 • Dammsugning
 • Tryckluftsrengöring av interiör
 • Avtorkning av interiör
 • Tvätt av gummimattor
 • Rengöring av dörrkarmar
 • Rengöring av insteg
 • Fönsterputsning
 • H5 – Deluxe biltvätt

Vår Deluxe-tvätt är till för den som vill ha det lilla extra när det gäller bilvård. Vi går igenom hela bilen och rengör med hjälp av samtliga moment från utvändig och invändig tvätt. Förutom dessa moment, som nämns i tjänsterna ovan, adderar vi ytterligare moment:

Flygrostborttagning

Flygrost består av små järnpartiklar som fastnat i bilens färg. För att inte rostskadorna ska bli värre är det viktigt att då och då avlägsna denna oönskade bil-gäst. Detta ordnar vi då du anlitar oss för Deluxe biltvätt i Haninge.

Sprayvax

När ni anlitar Bilvårdsmästarna för Deluxe-tvätt sprayvaxar vi din bil. Detta är ett utmärkt sätt att, på relativt kort tid och med förhållandevis små medel, ge bilen ny glans och skydd.

Vinylglans på plast och gummi

Vinylglans används för att göra plast- och gummiytor skinande vackra. På vår biltvätt i Haninge använder vi denna glans-metod både invändigt och utvändigt i er bil.

Boka tid för din biltvätt i Haninge redan idag!

Telefon: 08-745 48 40

Email: info@bilvardsmastarna.se

Rekonditionering

Vi har nämnt tidigare att Bilvårdsmästarna i Haninge tillhör några av Storstockholms främsta experter inom biltvätt. Vårt tjänsteutbud vore förstås inte fulländat utan att vi erbjöd våra kunder rekonditionering (eller ”rekond”). Vi utför både invändig, utvändig och heltäckande rekond.

Vill du veta mer om Bilvårdsmästarnas tjänster inom rekonditionering?

Ring eller maila till oss!

Telefon: 08-745 48 40

Email: info@bilvardsmastarna.se

Övriga tjänster

Förutom våra tjänster inom rekond och biltvätt i Haninge erbjuder vi även annan service. Vi hjälper er med:

 • Lackskydd
 • Solfilm
 • Däckskifte
 • Däckförvaring

Vår organisation

Vi har nämnt det tidigare men det tål att upprepas: Bilvårdsmästarna erbjuder Haninges och hela Storstockholms bästa service inom biltvätt. Vårt team sitter på lång erfarenhet och stor kompetens. Det är detta som har gjort oss till ett av områdets mest anlitade och välrenommerade företag.

Bilvårdsmästarna och miljö

Ingen kan göra allting men alla kan göra något.

På Bilvårdsmästarna strävar vi alltid efter att reducera vår negativa påverkan på miljön. Vi använder oss av tekniker med hjälp av vilka vi kan minska vårt användande av vatten. Vi strävar också efter att använda så lite kemikalier som möjligt i vår biltvätt i Haninge.

Att tänka på vid biltvätt

De flesta är väl införstådda med vinsterna det innebär att ta sin bil till vår professionella biltvätt i Haninge. Det är helt enkelt ett utmärkt sätt att snabbt och smidigt ge rengöra bilen och ge den en helt ny lyster. Många skulle nog säga att de som inte regelbundet ser över bilens skick inte heller kan klassa sig som ansvarsfulla bilägare. Det är, när allt kommer omkring, viktigt att hålla efter bilen regelbundet – Inte bara för att den ska se fin ut, utan också för att den ska hålla hög kvalitet under lång tid. Det är detta som vi på vår biltvätt i Haninge ser till att ordna för våra kunder då de vänder sig till oss!

Man ska komma ihåg att det finns många biltvättar utöver Bilvårdsmästarna i Haninge – och naturligtvis många olika typer av tvätt – och dessa komponenter är mycket bra att fundera över.

Efterforskning

För att välja en pålitlig och erfaren biltvätt, i Haninge eller på andra orter, är det viktigt att göra sin research. Precis som vid anlitandet av alla former av tjänster vill man, som bilägare, kunna lita på att den firma man vänder sig till vet vad de sysslar med. Som tur är finns internet, och där kan man som kunde hitta rikligt med information om biltvättar. Se därför till att säkerställa att den biltvätt i Haninge (eller någon annanstans) som du väljer matchar de krav som du har. Det kan gälla kvalitet, rykte, tjänsteutbud, priser eller andra, för sig relevanta, aspekter.

När du väljer Bilvårdsmästarna i Haninge som din biltvätt garanterar vi att dina önskemål följs och att din bil är i bästa möjliga händer!

Förberedelse

Det finns flera olika typer av biltvätt, inte minst om du vänder dig till Bilvårdsmästarna i Haninge. Vissa tjänster syftar enbart till att rengöra bilens utsida men ofta rengör vi även insidan av bilen. Inte minst då vi utför helrekonditionering, vilket är vår mest populära och uppskattade tjänst. Då vårt team städar insidan av bilen ser de till att rengöra varenda skrymsle och vrå för att göra interiören så fräsch som möjligt. För att möjliggöra för oss att utföra jobbet på bästa sätt är det viktigt att du – som kund och ägare av bilen – ser till att ta bort lösa föremål i bilen innan den lämnas in på service. Det kan exempelvis handla om solglasögon, telefonladdare eller andra föremål som kan skadas eller förhindra att arbetet utförs på rätt sätt.

Val av tjänst

Det kan vara betydligt lättare sagt än gjort att välja tjänst när du vänder dig till vår biltvätt i Haninge. Utbudet är brett och behoven kan variera kraftigt mellan olika kunder och bilar. Se därför till att fundera noga över hur du vill att slutresultatet av din tvätt ska se ut. Vårt professionella team i Haninge hjälper gärna till att berätta och tipsa om hur du kan tänka kring just din biltvätt.

seo utfört av Bizmedia

Kontakta oss!

För en biltvätt i Haninge som överträffar alla förväntningar, är Bilvårdsmästarna det självklara valet. Med ett omfattande utbud från enkel utvändig tvätt till heltäckande rekonditioneringspaket, ser vi till att din bil inte bara blir ren, utan även bibehåller sin kvalitet och lyster. Vårt dedikerade team av experter anpassar sig efter dina behov och önskemål för att säkerställa bästa möjliga resultat. Är det dags att ge din bil den vård den förtjänar?

Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att diskutera våra tjänster närmare.

Ring 08-745 48 40 eller mejla info@bilvardsmastarna.se.

Följ oss även på sociala medier för de senaste uppdateringarna och erbjudandena från Bilvårdsmästarna i Haninge – din partner för en skinande ren bil.

Följ oss på sociala medier!
GÅ TILL TOPP